Plase metalice

Pentru arhitectură și design

Cu plasele noastre metalice, viziunile arhitecturale pot deveni realitate: fie că sunt folosite la placarea fațadelor sau a ferestrelor, construcția centrelor expoziționale sau amenajarea magazinelor, pentru izolare sonoră sau ca scut de confidențialitate, plasele metalice pot fi folosite în diferite moduri creative, individuale.

ARHITECTURĂ COMERCIALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Funcționalitate și estetică cu cele mai mari beneficii

DESIGNUL CONSTRUCȚIILOR REZIDENȚIALE

Plase arhitecturale pentru atmosferă și stil

LIBERTATE DE PROIECTARE – PENTRU FIECARE PROIECT

În interior, plasele metalice sunt adesea folosite pentru amenajarea magazinelor și a centrelor expoziționale și sunt, de asemenea, un element de design în proprietățile rezidențiale. Plasele noastre metalice oferă arhitecților opțiuni nelimitate.

Plasele metalice arhitecturale oferă soluții inovatoare pentru exterioare, utilizate ca element de design alternativ al fațadei pentru protecția solară, izolare fonică, precum și pentru placarea parcărilor și geamurilor.

De ce să folosiți plasele metalice?

Aceste plase versatile pot fi utilizate ca despărțitor în cameră, pentru crearea compartimentului de duș sau designul pereților. Această versatilitate este obținută prin opțiunile flexibile de personalizare pe care produsele noastre le oferă și a caracteristicilor lor estetice și funcționale: diferite tipuri de plase, margini și metale de înaltă calitate, opțiunea de acoperire a sârmei în toate culorile și lățimi de până la șase metri.

PLASELE METALICE PRO POWER TECHNIK

N

sunt aproape indistructibile datorită oțelului inoxidabil de înaltă calitate

N

oferă o valoare foarte mare pentru utilizator, deoarece nu necesită întreținere sau îngrijire

N

sunt flexibile, există opțiuni nelimitate pentru utilizarea lor

N

evidențiază designurile inovatoare de interior cu estetica lor individuală

Tipuri de plase metalice

Diferitele tipuri de plase metalice arhitecturale deschid multe opțiuni. Strânse sau cu ochiuri, cu diametre și dimensiuni diferite ale spiralelor și barelor transversale conferă fiecarei plase metalice propriul aspect.

Jupiter

Uranus

Neptun

Saturn

Venus

Marte

Pluto