Benzi transportoare metalice

Datorită rezistenței lor mecanice înalte, chimice și mai ales termice, benzile transportoare metalice sunt folosite în aproape toate ramurile industriale. Pentru a servi scopului specific, numeroase materiale sunt procesate.

Pentru aplicații speciale producem sârme din oțel simplu sau galvanizat, rezistente la coroziune sau la temperaturi înalte. În cuptoare cu încalzire continuă, conveioarele cu benzi transportatoare sunt supuse la temperaturi de până la 1200° C. Suplimentar procesăm sârme de alamă și sârme de bronz.

În planul nostru standard, avem o gamă largă de construcții uzuale. Fiecare model standard poate fi echipat cu modele speciale, lanțuri pentru ghidaj, profile și feluri de terminații la plase.

Benzi transportoare și roți

Deși fiecare proces de producție are propriile sale standarde, soluția nu trebuie întotdeauna să fie personalizată. Pornind de la construcțiile noastre standard, vă putem oferi o soluție optimă.
Produsele noastre au multiple utilizări și prin urmare, se regăsesc în toate ramurile industriei, de exemplu produse alimentare, brutarii, materialele plastice în industria tehnologiilor dure.
Povestește-ne despre nevoile tale și noi vom veni cu soluția optimă.

 

Roți

Legătura între plasele metalice și benzile transportoare

Bezi cu tije, benzi cu tijă de legătură, benzi cu sârmă plată și benzi cu sârmă rotundă

Roți pentru benzi metalice cu tijă de legătură Tip 800

Roți pentru benzi cu spirale largi și sârmă rotundă Tip 400 sau pentru benzi cu spirale largi și sârmă plată Tip 300

Roți pentru benzi metalice cu tije Tip 700

Ai întrebări?

Sau apelează-ne telefonic:

+4 0720 180 363