Plase arhiecturale pentru construcții rezidențiale

Un design strălucitor, cât vedeți cu ochii: proiectele noastre de referință în domeniul proprietăților rezidențiale sunt atractive și pline de diversitate.
Doriți o baie futuristă sau un design cool pentru terasă? Noi vă putem ajuta.

Plasele arhitecturale metalice sunt din ce în ce mai des folosite de arhitecți în clădirile rezidențiale. Cu un aspect modern, oferă o stare de spirit individuală și multe utilizări funționale. Plasa metalică îți atrage privirea în înterior, dar este impresionantă și atunci când este folosită în zonele exterioare datorită versatilității sale.

Cu plasele noastre arhitecturale, adoptăm tendințe actuale de living în locuințele private, combinând mediul de viață estetic cu valoarea adăugată.Mai ales în zona de locuit, cerințele materialelor utilizate în construcții, în ceea ce privește starea de spirit, stilul de viață și utilitatea au fost revoluționate. Designul interior este din ce în ce mai îmbinat cu anumite funcții și soluții inovatoare.

Indoor

Indiferent dacă sunt utilizate pentru placarea fațadei sau chiar pentru a crea un compartiment de duș – atunci când sunt folosite plasele arhitecturale, nu există limite aproape deloc. Cum algeți, ca arhitect sau ca antreprenor în contrucții, să utilizați plasele metalice arhitecturale, este în totalitate alegerea dvs.

Outdoor