Plase arhitecturale pentru proprietăți comerciale

Indoor & Outdoor

Clienții dvs. caută designul perfect al fațadei pentru un garaj sau a unui spatiu de birouri modern? Plasele noastre arhitecturale sunt alegerea potrivită în ambele cazuri! Destul de robuste pentru orice proiect de exterior și adăugând valoare visuală în fiecare cameră, plasele noastre metalice reprezintă cu adevărat o soluție completă – și, prin urmare sunt utilizate într-o varietate de proprietăți comerciale.

Plasele noastre metalice arhitecturale sunt ideale pentru o mare varietate de utilizări comerciale datorită calităților funcționale și robuste. De asemenea plasa metalică este folosită și ca element de design modern, adăugând un aspect atractiv multor proiecte de construcție. Oportunitățile de utilizare pot fi găsite atât în interior, cât și în exterior.

Plasa noastră metalică arhitecturală permite opțiuni de design complet noi, în același timp cu îndeplinirea cerințelor funcționale ridicate.


O opțiune de utilizare este ca un despărțitor pentru camere, pasaje sau scări. Chiar și din motive de siguranță, cum ar fi separarea vitrinelor și fațada magazinelor, aceste plase robuste din oțel inoxidabil sunt potrivite.​

Indoor

Ca urmare a numeroaselor cerințe care pot fi îndeplinite folosind plase metalice arhitecturale, acestea sunt în special adecvate pentru utilizarea comercială. Plasa nu este doar o evidențiere vizuală, ci oferă și beneficii funcționale impresionante.

Placarea fațadelor exterioare este cea mai frecventă formă în care este utilizată. Acest lucru servește pentru a proteja clădirea și, simultan, își mărește atractivitatea.

Outdoor